Aktiver medlemskortet

For å samle bonus ved kjøp av varer og tjenester hos våre samarbeidspartnere, må medlemskortet ditt være aktivert. Bonusen du sparer opp kan du enkelt overføre til din bankkonto.


Slik logger du inn på Min side

Første gang du logger inn klikker du på «Registrer bruker»

Tast inn e-post eller telefonnummer som er registrert hos Sunnbo, og opprett passord.

NB! Har du allerede har en bruker logger du deg inn med e-post og passord her.
Hvis du er eller har vært styremedlem i et av våre borettslag eller sameier, har du opprettet en bruker tidligere, om du har vært logget inn i Portalen. Dette er samme innlogging som du nå kan bruke for å administrere medlemskapet ditt.

Slik aktiverer du medlemskortet

Etter at du har opprettet en bruker på Min side, klikker du på knappen «Aktivér medlemskortet». Ved å aktivere medlemskortet godtar du betingelsene for medlemskap og tar del i fordelsprogrammet som gir deg bonus i tillegg til rabatt hos våre samarbeidspartnere. Husk å vise medlemskortet i kassen for å få rabatt, og dra medlemskortet i betalingsterminalen for å få bonus.

Husk å legge inn ditt kontonummer

Hvis du legger inn ditt kontonummer på Min side samler du automatisk bonus når du betaler med ditt bankkort som er knyttet til dette kontonummeret (NB! Kredittkort kan ikke benyttes). 

Fra nå av vil du kunne se din oppsamlede bonus på Min side. Du kan overføre bonusen til din bankkonto når du selv ønsker det, så lenge beløpet er over 100 kroner.